Tuoteryhmät

Turvatikkaat

Rakennusmääräysten mukaan taloissa on oltava palotikkaat, jos asutun huoneen ikkuna on yli 3500 mm:n korkeudella maan pinnasta. Erilaisten sivusiirtymäputkien avulla siirtyminen ikkunalta palotikkaille onnistuu turvallisesti.

Avattavat tikkaat sopivat erityisesti sellaisiin kohteisiin, joissa haetaan mahdollisimman huomaamatonta vaihtoehtoa, tai riskinä on, että tavallisia tikkaita käytettäisiin asiattomaan kiipeämiseen. Avattavat tikkaat laukaistaan tikkaan yläpäässä oleva sokka poistamalla. Tikkaat voidaan käytön jälkeen kiinnittää uudestaan sokkaa käyttämällä. Avattavat tikkaat ovat esteettinen, lähes huomaamaton vaihtoehto ja siten erinomainen valinta julkisivuun. PP-Tuotteen valmistamat avattavat tikkaat muodostuvat 3 m perusosasta sekä 0,9 m ja 3 m jatko-osista. Varastoväri on valkoinen ja toimitetaan tilattaessa kaikissa väreissä.

Kiinteitä palotikkaita on saatavissa useissa eri väreissä. Varastovärimme ovat valkoinen, vaaleanharmaa, tummanharmaa, ruskea, musta, punainen ja tiilenpunainen. Myymämme kiinteät palotikkaat valmistaa Orima-Tuote Oy.

AVATTAVAT TURVATIKKAAT RR-20 VALKOINEN

TURVATIKKAAT RR-20 VALKOINEN

TURVATIKKAAT RR-21 VAALEAN HARMAA

TURVATIKKAAT RR-22 HARMAA

TURVATIKKAAT RR-23 TUMMAN HARMAA

TURVATIKKAAT RR-29 TUMMAN PUNAINEN

TURVATIKKAAT RR-32 TUMMAN RUSKEA

TURVATIKKAAT RR-33 MUSTA

TURVATIKKAAT RR-750 TIILEN PUNAINEN