VM 20

VM-20 on suoraurainen 20 mm korkea profiilimalli, josta valmistuvat teollisuushallien sekä maatalouden katot ja seinät. Paljon on VM-20:stä asennettu myös pihavajojen, mökkien ja omakotitalojenkin katoille.

VM-20-profiilin suurimpina valtteina ovat sen edullisuus, asennuksen nopeus ja helppous. Profiilia valmistetaan 0,45 mm, 0,5 mm ja 0,6 mm paksusta pellistä, useista eri pinnoitteista.

VM-20-profiilia löytyy Virten Turun toimipisteestä valmiina 3 metrin pelteinä. Suoraan hyllystä löytyvät myös katon tarvitsemat harjalistat, päätylistat, ruuvit ja aluskatteet. Sesonkiaikana ajamme mustaa (RR-33) VM-20-kattoprofiilia aina perjantaisin. Viimeistään torstaina tilaus sisään, niin voit olla varma, että pellit ovat perjantaina iltapäivällä noudettavissa.

VM-20-profiilista on usein tarjolla myös erilaisia ”kakkoseriä”. Nämä erät ovat erittäin edullisia, mutta aina silti laadultaan hyvää tavaraa. Yleensä kakkoserissä saattaa olla ykköslaatuun verrattuna erona vain pieni väriero tai pinnoitteen heijastavuusero.

VM 20 katto- ja seinäpellit