Peltiä-blogi

Helposti asennettavat kattoluukut

25.6.2024 / Ylläpito

Jos on tarvetta kattoluukuille, niitäkin on saatavilla Virte-Metallista. Lukkosaumakattoihin sopivaa ja helposti asennettavaa kattoluukkua on saatavana 600 x 600 mm kokoisena ja varastosta sitä löytyy kattojen perusväreissä ja mattapural-pinnoitteella.

Kattoremontteihin kunnolliset klammerit ja kestävät jalkarännin koukut

25.6.2024 / Ylläpito

Näin kun eletään kattoremonttien kulta-aikaa, monenlaista tavaraa ja tarviketta tarvitaan, ja mielellään nopeasti. Kuten nyt klammereita ja jalkarännin koukkuja. Virte-Metallilta ei tavara lopu kesken. Meiltä saat suoraan varastosta oikean kokoiset jalkarännin koukut ja katolle kunnon klammerit.

Hanki Virte Rissakanttarit katolle kuin katolle

6.6.2024 / Ylläpito

Rissakanttarit ovat peltisepän perustyökaluja, joita pitää olla erilaisia ja niitä käytetään paljon. Siksi niiden on syytä olla kestäviä ja laadukkaita. Virte Rissakanttarit ovat juuri sitä ja melkein kaikkia malleja saa vieläpä suoraan varastosta.

Tehoa tekemiseen – 5 hyvää syytä hankkia Virte Tuplasaumansulkija

6.6.2024 / Ylläpito

Jos haluat peltikatolla saada valmista puolta nopeammin, vähemmällä vaivalla ja kaiken lisäksi turvallisemmin, Virte-tuplasaumansulkija on aivan ehdoton työkalu kattotöihin. Lue 5 hyvää perustelua hankinnalle.

Onnistunut kattokauppa

23.5.2024 / Jaakko Virtanen

Olen aika ajoin pohtinut, millainen olisi oikeasti hyvä testi kattopelleille ja niiden valmistajille. Mitä ominaisuuksia siinä mitattaisiin?

Peltisepän komeat kalut

2.5.2024 / Jaakko Virtanen

Rakentamisen muuttuessa työkalujen merkitys korostuu ja hyvät työkalut ovat nykyään välttämätön osa onnistunutta rakennusprojektia.

Avainsanat: peltisepät työkalut

Katonrakennusalan menneisyys ja tulevaisuus

21.3.2024 / Jaakko Virtanen

20-vuotisen yrittäjäurani aikana ei ole vastaan tullut yhtä syvää sukellusta, kuin mitä nyt on nähty.

Verkkokaupan uusi aika

12.1.2024 / Jaakko Virtanen

Virte-metallin tuotteet on nyt ryhmitelty ja integroitu osaksi www-sivustoamme. Tuotteet voi poimia ”tarjouspyyntökoriin” ja lähettää ne meille, minkä jälkeen palaamme tarjouksen kanssa asiakkaalle.

Avainsanat: verkkokauppa

Mitä kuuluu, peltimaailma?

21.7.2023 / Jaakko Virtanen

Rakennusala ja rakennusteollisuus syöksyvät hyvää vauhtia syvimpään kriisiinsä sitten 90-luvun alun. Erityisessä ahdingossa ovat uudiskohteiden rakentajat, mutta myös saneerauspuolella monet ovat vaikeuksissa. Erityisen ongelmallinen tilanne on yrityksissä, jotka palvelevat kuluttajia, sillä tavallisten suomalaisten ostovoima on romahtanut.

Avainsanat: teräsmarkkinat

Kattoviikot

28.4.2023 / Jaakko Virtanen

Tällä viikolla on pitkän tovin jälkeen vietetty ja juhlittu Virten kattoviikkoa. Melkoiset hulinat ovat olleetkin ja piha on aika ajoin ollut tupaten täynnä "peräkärrykansaa". Koska talvi oli pitkä ja hiljainen, eikä viime vuoden syksykään ollut kovin vilkas, moinen näky on ollut enemmän kuin tervetullut.