Virte-Metallin lukkosaumakatto – helppo, nopea, kestävä

11.9.2024 / Leif Vienonen

Virte-Metallin tyylikäs ja kestävä Platon-lukkosaumakatto on ollut ammattilaisten suosikki jo vuosia. Vuonna 2022 uusimme vielä lukkosaumamme profilointilinjan ja teimme jo ennestäänkin oivalliseen profiiliin muutamia parannuksia. Uudessa profiilissa on korkeampi pikkusauma ja molemminpuoliset vesiurakorotukset saumojen vieressä. Parannukset tekevät katosta entistäkin jämäkämmän ja helpon asentaa.

Miksi Virte-Metallin Platon-lukkosaumakatto?

  • Nopea ja helppo asennus – Uudistetulla profiililla varustettu lukkosaumakatto takaa nopean asennusprosessin ja erinomaisen lopputuloksen.
  • Korkealaatuinen materiaali – SSAB:n 0,6 mm Mattapural-pinnoitettu pelti tarjoaa markkinoiden parasta kestävyyttä ja luotettavuutta. Pinnoitetakuu 25 vuotta ja tekninen takuu 50 vuotta.
  • Hiljaisempi katto – Katon alapintaan lisävarusteena saatava Hyss hyss -äänenvaimennusmatto vähentää sateen ropinan aiheuttamaa ääntä jopa 6 dB ja toimii lisäksi lämmöneristeenä. Matto on antibakteerinen, joten se ei kerää kasvustoja edes kastuessaan.
  • Kattoturvatuotteet – Platon-lukkosaumakatto mahdollistaa kaikkien kattoturvatuotteiden käytön.
  • Tyylikäs ulkonäkö – Suorassa ruoteiden päällä lepäävät pellit parantavat katon ulkonäköä, loimotuksia ei esiinny ja vesikin virtaa katolta tasaisemmin.
  • Asiantunteva palvelu – Tarjoamme laskentapalvelun monimutkaisempia projekteja varten. Toimittamalla piirustukset, saat meiltä tarvittavan materiaalimäärän ja valmiit asennuskartat.
  • Nopea tavarantoimitus – Virte-Metallin laajasta varastosta tavaraa on saatavissa nopeasti ja toimitusajat ovat muutenkin ripeät.

Lisää hyvän lukkosaumapeltikaton ominaisuuksista voit lukea blogistamme:  ”Onnistunut kattokauppa”

Platon-lukkosaumakatto, on varma valinta, kun haluat luotettavan, pitkäikäisen ja helposti asennettavan kattoratkaisun, joka vastaa ammattilaisten vaatimuksia. Virte-Metallin nettisivuilta löydät kaiken, mitä kattoprojektiin tarvitset – materiaalit, tarvikkeet ja työkalut.