Helposti asennettavat kattoluukut

25.6.2024 / Ylläpito

Jos on tarvetta kattoluukuille, niitäkin on saatavilla Virte-Metallista. Lukkosaumakattoihin sopivaa ja helposti asennettavaa kattoluukkua on saatavana 600 x 600 mm kokoisena ja varastosta sitä löytyy kattojen perusväreissä ja mattapural-pinnoitteella.

Kattoremontteihin kunnolliset klammerit ja kestävät jalkarännin koukut

25.6.2024 / Ylläpito

Näin kun eletään kattoremonttien kulta-aikaa, monenlaista tavaraa ja tarviketta tarvitaan, ja mielellään nopeasti. Kuten nyt klammereita ja jalkarännin koukkuja. Virte-Metallilta ei tavara lopu kesken. Meiltä saat suoraan varastosta oikean kokoiset jalkarännin koukut ja katolle kunnon klammerit.

Hanki Virte Rissakanttarit katolle kuin katolle

6.6.2024 / Ylläpito

Rissakanttarit ovat peltisepän perustyökaluja, joita pitää olla erilaisia ja niitä käytetään paljon. Siksi niiden on syytä olla kestäviä ja laadukkaita. Virte Rissakanttarit ovat juuri sitä ja melkein kaikkia malleja saa vieläpä suoraan varastosta.

Tehoa tekemiseen – 5 hyvää syytä hankkia Virte Tuplasaumansulkija

6.6.2024 / Ylläpito

Jos haluat peltikatolla saada valmista puolta nopeammin, vähemmällä vaivalla ja kaiken lisäksi turvallisemmin, Virte-tuplasaumansulkija on aivan ehdoton työkalu kattotöihin. Lue 5 hyvää perustelua hankinnalle.