Kattoremontteihin kunnolliset klammerit ja kestävät jalkarännin koukut

25.6.2024 / Ylläpito

Näin kun eletään kattoremonttien kulta-aikaa, monenlaista tavaraa ja tarviketta tarvitaan, ja mielellään nopeasti. Kuten nyt klammereita ja jalkarännin koukkuja. Virte-Metallilta ei tavara lopu kesken. Meiltä saat suoraan varastosta oikean kokoiset jalkarännin koukut ja katolle kunnon klammerit.

Virte-Metalli on johtava klammerien valmistaja Suomessa ja myymme niitä noin 2 miljoonaa kappaletta vuodessa. Virte-Metallin klammerit on valmistettu kuumasinkitystä teräksestä ja saatavat paksuudet ovat 0,5 ja 0,6 mm. Lisäksi klammeriemme pääliosassa on saumamassan leviämistä parantavia reikiä. Sinkin määrä on 350 g/m2.

Klammereita myydään ämpäreittäin sekä täysinä lavoina. Yhdessä ämpärissä on 1000 klammeria ja yhdessä lavassa on 44 ämpäriä eli 44 000 klammeria.

Jalkarännien asennuksessa kannattaa satsata laatuun. Virte-Metallin jalkarännin koukut on takomalla tehty ja uppokastettu sinkkiin. Ne ovat myös tarkalleen RT-kortin mittojen mukaisia ja niitä saa suoraan varastosta silloin, kun sinä niitä tarvitset.

Virten kunnolliset klammerit ja jalkarännin koukut >>