Peltikatot, -seinät ja -listat

TURUSSA TEHTY TERÄSKATTO!

Valmistamme seinä- ja kattopeltiä laadukkaista SSAB:n materiaaleista. Materiaalivaihtoehtoina esimerkiksi SSAB Pural ja MattaPural BT 25 vuoden takuulla sekä SSAB MattaCrown -pinnoitteet 15 vuoden takuulla. Halpavaihtoehtona polyesteripinnoite 10 vuoden takuulla. Julkisivukohteisiin PVDF (Hiarc) -pinnoite 20 vuoden takuulla.

Katso SSAB:n materiaalien takuuasiakirjat tästä!

VIRTE - KATTOPELLIT:

VIRTE - SEINÄPELLIT:

  • Laine - aaltopeltiseinä
  • VM-20-S - hallirakentamisen klassikko
  • VM-45-S - syväprofiilinen seinäpelti

MUUT:

Teemme laajasti yhteistyötä useiden alan toimijoiden kanssa ja kauttamme saat esimerkiksi Weckman Steelin kantavat kattopellit, Metehen tuotteet ja TPE -julkisivuprofiilit.

VIRTE - RAKENNUSLISTAT:

Valmiina varastostamme löydät yleisimmät rakennuslistat (mm. alaräystäslista, jiirilista, harja/aumalista, harjantuuletuslista, päätyräystäslista) perusväreissä (musta, punainen, tiilenpunainen, tumma ruskea, tumma harmaa). Valmistamme nopealla toimitusajalla mittatilauslistat (mm. mittatilaustyönä tehtävät ikkunalistat) kaikkiin rakennuskohteisiin.

KATTOLASKENTAA AMMATTITAIDOLLA:

Teemme kokonaisvaltaista kattolaskentaa 50 vuoden kokemuksella. Tuo talosi piirrustukset meille, me laskemme pinta-alan ja materiaalitarpeen. Tarjoamme edullisesti myös rännit, kattoturvatuotteet, listat ja muut kattosi rakennusmateriaalit viimeistä ruuvia myöden.

HUOLTO-OHJE VIRTE KATTOPELLILLE JA VIRTE SEINÄPELLILLE:

Peltikaton ja peltiseinän huoltaminen on helppoa. Puhdista tarvittaessa liat pois kattopellistä esimerkiksi painepesurilla (muista riittävän alhainen paine) tai vedellä ja pehmeällä harjalla, joka ei vahingoita peltien pintaa. Huomioi, että märkänä kattopelti on erittäin liukas - käytä aina tarvittavia turvavarusteita loivallakin katolla liikkuessasi.